minnen

 
 
God förmiddag!
Jag var uppe vid 7 idag, jätte kul efter gårdagens jobb..., men jag var tvungen. Jag skulle åka ut till vårt hus i Hille, för att släppa in städservice. Det krävs en hel firma för det där huset haha.
Jag var där vid 8 i alla fall, helt tomt i huset, damm överallt, och tyst. Då kändes det verkligen som att nu, nu händer det. Nu kommer detta hus, som jag vuxit upp i, mina vänner och jag har haft filmkvällar/tacokvällar, sommrarna ute på altanten, minnen. Fyfan, det känns i hela kroppen att just det där huset inte kommer vara vårt längre. Oavsett om jag just nu letar lägenhet för fullt hade man ju velat komma dit på sommrarna och på julafton. Det kommer inte vara detsamma utan vårt hus. Mitt hus.
 
Medan jag gick runt där så mindes jag saker från när huset inte alls var sådär stort och fint, utan när vi från första början flyttade in där. Då var det bara en köksdel, två små rum, liten hall och vardagsrummet var i samma rum som köket. Det var inte mycket större än tvåan jag, mamma och syrran bor i nu. 
Men under åren har det byggts på.. och när jag gick där kunde jag minnas flertal saker som har hänt under vår tid i huset. Och jag får lite ångest.
 
Mitt rum är inte mitt längre, vårt älskade kök kommer någon annan stå och laga middag i, vardagsrummet kommer fyllas med någon annans möbler. OCH VÅRT UTERUM! någon annan jävla familj kommer spendera sin julafton där....
 
jag kommer sakna det.
 
ps.( jag har inte bott där sedan september förra året, men nu känns det verkligen på riktigt. att det inte är vårt längre!)
 
//♥

Kommentera här: