gå vidare

Hur har du gjort när du ska försöka gå vidare? Gå vidare och bara fokusera på ditt liv och dina sysslor. Jag har i två veckor nu försökt göra saker för att inte vara sysslolös. Youtube har blivit min bästa vän, dag ut och dag in sitter jag framför datorn, jag shoppar (alldeles för mycket), så i slutändan har jag ångest över det. 
Första veckan ville jag bara vara själv, jag ville ligga i min säng och bara vara ifred. Tog jag en tur med bilen så kom gråten. Men såfort jag kommer tillbaka hem är jag mig själv igen.
 
Har du/ni gått igenom ett break up efter några år? vad har du/ni gjrot för att gå vidare, och försökt tänkt på er själva? fokuserat på ditt liv?
 
Jag har inte varit singel på nästan 4 år och det är svårt att anpassa sig och tänka efter och veta att man är själv..
 
//♥
1 Emilia:

skriven

Jag mådde inte bra i mitt förhållande. Har jag förstått nu i efterhand. Men under tiden det var som jobbigast så hade jag turen att få jobba och det kändes bara så bra att släppa mitt brustna hjärta och få vara med glada spralliga barn om dagarna! jag mådde bra av att få jobba och sakta men säkert så mådde jag bättre och bättre. :)

2 Julia:

skriven

Precis som Emilia skrev i kommentaren ovan, så mådde inte jag heller bra i mitt förhållande. Det förstod jag inte just då, men mitt livs kärlek som jag trodde då, behandlade mig inte alls bra. När jag mådde som sämst, försökte jag hitta någonting som jag verkligen tyckte var kul. Jag började umgås mer med mina vänner, och jag började att träna. Genom att träna fick jag mina tankar på annat och genom att vara omkring mina underbara vänner blev jag bättre för varje dag. Gör saker du tycker är kul!! Och kom ihåg att det är okej att vara ledsen. Men det är även okej att låta sig själv ha kul och vara glad också. Hoppas allt löser sig, kram!

Svar: Det som är, är att mitt och jespers förhållande var inte dåligt. Vi vill bara olika saker i livet å det passade inte. Vi är vänner och det är jag glad för. Jag mådde inte dåligt i mitt förhållande.
Men jag förstår!
Ja, jag ska nog komma igång och göra lite saker för min skull.
Mye

3 Sara:

skriven

jag va med vänner!! Dag in och dag ut. Sov med väninnorna så jag slapp vara ensam då tankarna kom. Sen mådde jag bra och kom över det. Vänner är mitt tips. Gärna någon klok och en vän som gärna lyssnar. Skönt att prata om det också!

Kommentera här: