någonting är fel

 
Någonting är fel.
Jag har på 3-4 dagar bara kunnat äta ca 2-3 ggr om dagen, sedan blir jag illamående. Jag får knappt ner en banan utan att börja kvälja. 
Jag är nästan aldrig hungrig och är inte sugen på mat alls. Ser jag en pizza eller något liknande blir jag illamående.
Igår drack jag en smoothie vid 12 innan jobbet. Väl på jobbet åt jag lite pulledpork, inget annat, vid 5 tiden. Sedan åt jag ingenting mer. Var jag hungrig då? nope.
 
Har jag på något sätt förminskat min magsäck eller är det bara en liten fas? Trött hela tiden är jag också.

middag med bästa

 
Godkväll. Jag är precis hemkommen från en liten middag på stan med mina kära flickor. Snacka lite skit och bara ha det trevligt är det vi gör bäst..
Tidigare idag hämtade min mormor upp mig för vi bestämde igår att vi skulle åka till Erikshjälpen och lämna in lite saker, och såklart tog vi en kaffe där.
Sedan när jag kom hem satte jag igång med mitt projekt jag har till skolan. Ska försöka sätta ihop en video (som jag föröverigt är jätte dålig på att göra) men tyckte att det kanske kunde vara lite roligt att få fippla med också!
 
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen, en lång dusch! lite ansiktsmask och så.. ta hand om mig själv. För det var längesedan nu! Och i morgon är det freeeedag!
Wooop.
 
//♦

powerwalk, early morning

 
Dagen har bara börjat och jag har precis kommit hem från min pw. Helt underbart att gå i parken och bara njuta. Jag stannade vid en bänk där jag brukar göra lite övningar, men kan inte göra det just nu pga tatueringen. Men jag njöt så fruktansvärt mycket, det var nästan så att jag blev lite tårögd.. haha jag vet inte ens varför. Men det var så fint att sitta där och bara tänka.
 
folk som gick förbi måste trott att jag var hel knäpp. gick å sjöng för mig själv och log! Hah bästa dagen på länge, so far.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan hämta upp min bror. Jag ska tydligen bjuda på lunch.. Gud vad jag lovar saker..
Sedan när jag kommer hem blir det nog lite plugg.. tyvärr haha!
 
//♥