all good things come to an end

Jag måste bara få skriva av mig. 
Det är sjukt jobbigt att skriva om det och överhuvudtaget tänka på det. Men jag och jesper har bestämt oss för att gå skillda vägar just nu. Det är ungefär en vecka sedan och det känns tomt. Men såklart skönt att det var vi båda som kände likadant så ingen blev sårad.
Visst, det är självklart jobbigt att gå isär, men vi kände att det var rätt just nu. Vi båda behöver fokusera på oss själva och vårat liv. Vi måste få andas ut lite.
Men efter 3 år tillsammans är det riktigt svårt att vänja sig vid tanken av att han inte kommer vara där. Han kommer inte vara den som vaknar upp bredvid mig vissa dagar...Men så är det ju.
 
Jag får ibland små ångest attackar av att jag tänker på situationen för mycket. Jag blir rädd och vill bara stänga in mig själv. De senaste dagarna har jag bara suttit vid min dator och kollat igenom youtube-klipp. OM och om igen. Det är min räddning just nu.
 
Visst har jag och jesper fortfarande kontkakt och så, eftersom vi inte gick ifårn varandra som ovänner, men det känns fortfarande. Han har sagt att jag kan höra av mig när jag vill, men känns endå skumt på något vis. 
 
Att ha varit med någon så länge och sedan helt plötsligt upphör det. Det känns alltid konstigt.
 
Jag kände bara att jag behövde få ur mig detta...
 
//♥

Kommentera här: