update

Dags för lite uppdatering!
 

Jag har varit väldigt seg på sensaste tiden, har haft skolan i tankarna och varit ganska stressad. Och har det varit väldigt fint väder de senaste veckorna så jag har bara njutit i solen och när det inte varit bra väder har jag stängt in mig haha.
 
Men detta händer just nu: Tea är här, min brorsdotter, hon var varit här sedan i måndags och ska dock åka hem idag. Men det är alltid lika mysigt när hon kommer!
Igår spenderades dagen i Boulognerskogen, jag och mamma satt i solen medan moa och tea sprang runt och lekte. 
Jag har skickat in min stora uppgift i skolan och fick ett bra resultat! Riktigt nöjd faktiskt. Nu är det bara att sätta igång med affärsplan och projktrapporten.
 
Vad har hänt då? 

Det har ju varit påskhelg och min var ska skön. I fredags gick jag, amanda och felicia ut för att Hoffmaestro var på Allstar, jag drack alkohol för första gången på 3 månader och det gick som det gick kan jag säga.. ahha. Dagen efter var det middag hos oss, mormor,moster,richard, max och evelina var här. Och det blev en tvådagars för mig. 
Under hela dagen hade jag mått skit men när jag fick i mig en grogg så ble vjag pigg och gick ut med Eddy. Haha. 
Dock ingen ångest som förr...
 
 
Jag har hittat min hobby.
Och jag tar mig tiden att hålla på med den. Jag hittade dockskåpet på erikshjälpen, jätte billigt då det var vittmålat, så allt original var borta. Så nu har jag satt igång och gjort om det lite. Fixat gråa knutar, tak,  och trägolv i sovrummet. Det är jätte kul och jag njuter verkligen av att hålla på!
 
Och sist men inte minst, jag har blivit beroende av laxsallad:
 

Kommentera här: