vi ska bo så himla klokt

 
Godmorgon på er!
Jag sitter och läser igenom min blogg för kolla om jag har skrivit något om min och min familjs flytt. Men jag tror inte att jag har skrivit det här och endå så fick jag en fråga igår om det. Så då blev jag lite fundersam... Men troligen är det någon som varit in på min instagram, för där la jag ut en bild på två champagneglas och där jag berättade att vi skulle flytta till en trea.
Men till frågan; vad är det för lägenhet ni har fått? :-D eller ska ni köpa? hur går boklok till?
För att svara på den sista frågan om BOKLOK. Boklok är ett sammband mellan Skanska och Ikea. Jag är inte så insatt som mamma är, men det jag vet är att det byggs boklok bostäder runt om i hela sverige och man kan välja mellan 2-3-4or. Det är bostadsrätter som byggs på ett år så det kommer vara riktigt fräsht och nytt. Vi kommer bo på nedervåningen så vi får en underbar uteplats. Läs mer på IKEA.SE.
Vi har fått en trea som sagt och jag vet faktiskt inte om vi köper eller inte, jag vet i alla fall att mamma har fått en lån och att hyran inte är så hög.
Jag vet inte riktigt om jag kan svara så bra på dessa frågor, men gå gärna in på länken och läs mer själv ♣
 
 

poddcast

 
Godkväll på er, jag sitter och tänker på den där podcasten jag och Linnea skulle sätta igång med. Den har vi inte kommit igång med ännu, men det är på gång. Hon går fortfarnade i skolan och har ganska mycket plugg (HIG) och jag bara strosar runt och väntar på bättre tider. Haha nä men jag jobbar ju då och då också.
Men vi ska vänta till hon har slutat skolan så vi kan fokusera på podden utan att bli stressade. Och sedan åker ju jag till SPANIEN PÅ MÅNDAG så vi måste vänta tills jag kommer hem,. MEN DET KOMMER!!! jag har till och med blivit medlem på Videofyme igen för att vi ska göra detta!
 
Men nu till en fråga. Jag vet att vi inte är VÄRLDSKÄNDA OCH SÅ, MEN kom gärna med tips på vad vi kan prata och diskutera om! Vi blir jätte glada om det är någon som med tips!
 
några än så länge;
 
Träning
Bloggar
Mode
POLITIK?
instagram
favorit appar
 
TIPPPS TACK???
 
 

GRATTIS ALLA MAMOMOR

grattis på alla mammor där ute! Och såklart, grattis till världens bästa och starkaste mamma, MIN!
 
Zorro gubben, så fin.
Lilla rara söta Agnes.
Det bjöds på paj och melon.
 
Och till efterrätt, glasstårta, glass och jordgubbar. OCH såklart kaffe.