nytt år, nya möjligheter.. eller?

Ajuste!
 
Året 2012 börjar dra sig mot sitt slut. Det tar slut i morgon 00.01. Yes, ett nytt år att se fram emot, eller? Jodå! Jag ser fram emot nya tag och nya upplevelser. Men det känns alltid så konstigt, det är så ovant alltsammans. Allt går för fort. Det var bättre när man var liten. Ett år kunde kännas som tio år gör idag. Det gick så sakta och man kunde njuta. Jag njuter nu också, men nu bekymrar man sig mer, förr behövde man inte det, för man förstod inte så mycket. 
 
Men vad ska man ha på sig denna afton då? Måste man vara super glittrig och värsta uppkkädd? Jag har ingen aning
 

to live would be an awfully big adventure

Jag lever.
 
Jag är hos pappa och därför har jag inte så mycket att blogga om, det händer inte så mycket här. Dock kan jag ju meddela att jag inte sovit bra alls! Tre nätter i rad har jag legat vaken och bara kollat upp i taket. Varje kväll. Och jag har vaknat vid 12 på dagarna. Och det är inte likt mig. Jag vet inte vad det är med mig. Dessutom drömmer jag mardrömmar varje natt, om något som hänt under dagen. GAHAHFAGFHSDSJF. Men idag ska jag i alla fall hem. Få sova i min egna säng och äntligen träffa min pojkvän. Saknar. 
åhåh....
 
Jag saknar dig.

GOD JUL

Klockan är över tre och Kalle Ankas jul har börjat, nu känns det att det är jul på riktigt! Snart kommer tjocka släkten och sedan drar alla trevligheter igång!
 
Ha en god jul nu alla små snälla barn!
 
min outfit denna jul.